lørdag den 28. juni 2014

Introduktion

”Tæt på Irlands sjæl” – 01.-08. juli 2014 - 8 dage/7 nætter
Rundrejse i det vestligste Irland, hvor vi vil vise gæsterne det smukkeste af Irland med den spektakulære natur og den enestående kultur, historie og mentalitet.
Oplev det vildsomme og utroligt smukke vestlige Irland, som er ukendt for de fleste turister. På rejsen tager jer med ud i helt uberørt natur ved det blå Atlanterhav for at opleve den smukke natur samt opleve seværdigheder, steder og historier, som kun kendes af de lokale. Her kan vi komme tæt på den meget gæstfrie lokalbefolkning, som byder på god mad, musik og craic.
En overflødighed af enestående oplevelser for dem, der har lyst til nye og helt ukendte sider af Irland. Rejsen giver et fremragende indtryk af, hvordan natur og historie har formet den berømte irske mentalitet med et hårdt liv iblandet masser af melankoli, glæde og årtusindgamle legender.
Guide er Irlands-eksperten Claus Hebor, der har besøgt den grønne ø mere end 150 gange. Han er uddannet historiker og har et dybtgående kendskab til irsk historie, kultur og levevis. Han har skrevet talrige artikler og holder løbende foredrag om Irland, så deltagerne vil få et særdeles indgående kendskab til Irland på rejsen.


Hvis I har fået lyst til at vide mere om Irland, så check www.hebor.dk, hvor I kan finde mange af mine artikler, videos samt fotos fra den grønne ø. Jeg kommer også gerne ud for at holde foredrag, whiskey-smagning eller henter de dygtige irske musikere til Danmark for en koncert. Jeg kan kontaktes på claus@hebor.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar