lørdag den 5. juli 2014

Fredag 04. juli

Dag 4: Galway – Clifden - Connemare - Galway
Turen i dag går gennem vel nok det smukkeste natur-sceneri i Irland, nemlig Connemare.
Fra Galway bliver landskabet mere og mere vildt, og når vi kommer til den fantastiske kystvej Skydrive kører vi højt oppe i bjergene på små, krogede veje med en helt enestående udsigt over Atlanterhavet. Det findes simpelthen ikke smukkere! Vi gør stop undervejs, så I kan få de helt rigtige fotos.

 Vejret var slet ikke med os....


Billedet kan slet ikke indfange skønheden, stilheden og luftens friskhed... 

 ... men det klarede op!


Vi besøger Connemare National Park, som er et ene-stående smukt landskab, hvor der er mulighed for at få en lille spadseretur eller en lidt længere vandretur – alt efter jeres ønske.
Frokost indtages i en af de små hyggelige landsbyer som Letterfrack.

 På vandretur i Connemare Nat. Park


På vandretur i Connemare Nat. Park - 360 graders panoramaudsigt...

En whiskey på vejen hjalp på at få alle med til toppen.

Turen gennem Connemare bringer os til Killary Habour, som er en fjord, der skærer sig ind mellem bjergene. Området var bl.a. location for den kendte, irske film ”The Field” med Richard Harris. Vi gør holdt i ”filmens” pub i Leenane.
På vejen passerer vi det smukke Kylemore Abbey, som ligger ned til en sø med høje bjerge som en betagende baggrund.


 Kylemore Abbey - ikke det værste sommerhus...Vejen tilbage til Galway går ad den mindre vej gennem Connemare langs de dramatiske bjergtoppe Twelve Pins med dybblå søer, som spejler sceneriet på magisk måde. Det er en enestående smuk vej, hvor det ene smukke panorama afløser det andet. Det er virkelig drømmen om Irland!


Og Irland er smukkest i solskin...

Om aftenen spiser vi middag på en af de mange gode restauranter i byen, før I kan vælge at deltage i en Musical Pub Crawl i Galways fantastiske musik- og publiv. Her er musik, fest og dans for alle aldre!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar