lørdag den 5. juli 2014

Lørdag 05. juli


Dag 5: Galway - Doolin - Cliffs of Moher - Kinvara

 
Dunguire Castle i Kinvarra


Cliffs of Moher er én af de helt store seværdigheder i Irland, hvor de grønne marker stopper med et lodret fald 215 m ned til havet. Klipperne er blevet forsynet med rækværk, turistcenter, m.v., hvilket på mange måder har forstyrret områdets enestående skønhed og ro. Derfor tager vi en cruise-tur fra Doolin langs med klipperne for at se Cliffs of Moher fra den smukkeste side – nemlig havsiden.

En af bådene til cruise


Under cruiset fortæller vi om området og det enestående dyre- og planteliv.
I den lille idylliske havneby Doolin spiser vi pub lunch på den kendte O´Connors Pub.
Den bedste Seafood Chowder fås på Gus O´Connors Pub i Doolin

Herefter går turen mod syd langs kysten gennem bl.a. den lille by Lisdoonvarna, hvor der stadigvæk hvert år er ”Matchmaking Festival”, hvor ungkarle og piger mødes for at se hinanden an.

Den kendte Matchmaker Bar i Lisdoonvarna

Om eftermiddagen lander vi i den lille hyggelige havneby Ballyvaughan, som ser ud som taget af en film om Irland med kulørte huse, træskibe i havnen og hyggelig pubber. Her indlogeres vi på Hyland Burren Hotel, som er et utroligt charmerende bed & breakfast midt i byen.Stråtækte huse med The Burrern i baggrundenHyland Burren Hotel i Ballyvaughan
Om aftenen er der en solid 3-rettes middag på Hyland Burren, og sikkert også mulighed for at høre trad. musik om aftenen på en af byens pubber.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar